Készen áll, hogy az ügyfeleink között üdvözöljük? Ajánlatkérés Ajánlatkérés

Bemutatkozás

A TENDER HELP HUNGARY a Target Consulting Közbeszerzési Tanácsadó Iroda kifejezetten ajánlatok összeállítására létrehozott üzletága.

Az Iroda ügyvezetőjeként üdvözlöm honlapunkon! Engedje meg, hogy bemutassam cégünket!

A Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda 2007 óta nyújtja közbeszerzési tanácsadói szolgáltatásait Magyarországon, munkatársaink 2004 óta foglalkoznak közbeszerzéssel.

Ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt aktív szerepet játszunk. Állandó munkatársaink nevéhez az elmúlt években többszáz közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása köthető, emellett számos kisebb és nagyobb ajánlattevőt is segítünk kiigazodni a közbeszerzési szabályok bonyolult rendszerében.

Irodánk TENDER HELP HUNGARY üzletága elsődlegesen olyan külföldi ajánlattevők számára nyújt szolgáltatásokat, amelyek szeretnének sikeresen részt venni magyarországi közbeszerzési eljárásokban.

Segítünk átlátni a magyar közbeszerzési szabályokat és a kötelezően alkalmazandó Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) használatát, hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy érvényes ajánlatot tudjanak benyújtani ezekben a tenderekben.

Miután pontosan ismerjük a magyar közbeszerzési szabályokat, joggyakorlatot, így magas színvonalon tudjuk támogatni Megbízóinkat abban, hogy a megpályázott közbeszerzési eljárásban sikeresen szerepeljenek, ne jelentsen hátrányt számukra az, hogy nem ismerik kellően a magyar jogszabályi környezetet.

Célunk, hogy a munkavégzés során a kiváló minőséget mind meglévő, mind új ügyfeleink számára folyamatosan biztosítsuk.

Cégünk elvárja szakembereitől a folyamatos megújulást, fogékonyságot az új módszerek és eljárások iránt, a töretlen szakmai fejlődést, a minőségi szemlélet és a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését, valamint a minőségi munkavégzést.

Minden közbeszerzéssel összefüggő szakmai kérdésben állunk rendelkezésre!

Bízom benne, hogy mielőbb Önt / Önöket is elégedett partnereink között köszönthetjük!

 

Támis Norbert
ügyvezető